BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

 


Elfelejtett jelszó

 

 

 


 

Étlapmagyarázat

A konyhánkban nem történik hőkezelés, csak aszalás, szárítás. Alapanyagaink 95%-a nyers, hőkezeletlen. A kesudió hántolás során hőkezelésen esik át, vagyis nem nyers, magas beltartalmi értéke miatt használjuk. 

Alapanyagaink

  • zöldségek,
  • gyümölcsök,
  • olajos magok, diófélék,
  • friss és szárított fűszerek,
  • méz,
  • himalaya só,
  • tisztított víz.

Ételeink nem tartalmaznak

  • húst és húskészítményeket,
  • tojást,
  • tejet, tejterméket,
  • glutént, gluténtartalmú gabonákat,
  • lisztet,
  • szóját,
  • hozzáadott cukrot,
  • tartósítószert, színező, vagy más mesterséges anyagot,
  • ételeink hőkezelés nélkül készülnek, hogy az enzimek, vitaminok életben megmaradjanak. 
Az egyes ételekben levő alapanyagok pontos listája egyrészt az étlapon, másrészt a csomagoláson levő címkén van feltüntetve.
 

Tálalási mennyiségek

Italok: 5 dl

Levesek: 3 dl

Főételek: 30 – 40 dkg

Édességek: 10 – 20 dkg

Aszalványok: 10 dkg

 

Csomagolás

Ételeinket korszerű, légmentesen záródó, fóliás dobozokba csomagoljuk.

A friss, nyers étel olyan energiabomba a szervezetünknek, amely biztosítja az egész napi aktivitást!

 

Eltarthatóság

Ételeinket elfogyasztahtósági határideje mindig a csomagoláson levő címkén feltüntetett dátum. Ez jellemzően a kiszállítás napja. Ez alól kivételt képeznek a sós és édes ropogtatnivalók, ahol a fogyaszthatósági idő hosszabb lehet, mivel itt aszalványokról van szó.  

 

Ételkategóriák

 

Z1 Italok 1: zöld turmixok, zöld levél és édes gyümölcs tisztított vízzel turmixolva. Feltölt energiával és oxigénnel. Lúgosít, könnyen emészthető.

Z2 Italok 2: gyümölcsturmixok és magtejek a kínálatban: Diófélékből készített friss magtej, pl. vaníliás diótej, fahéjas mandulatej. Tartósítás nélkül készülnek frissen. A friss gyümölcslevek 100%-os gyümölcstartalommal , tisztított víz hozzáadása nélkül készülnek. A turmixok sűrű italok, melyek csak gyümölcsöket és vizet tartalmaznak.

Z3 Italok 3: különleges összetevőkkel, szuperételekkel készült italok, a magasabb igények kielégítése kedvéért.

Z4: Levesek: Zöldségekből készülnek, enyhe fűszerezéssel, kevés olajos mag, dióféle felhasználásával.

Z5, Z6, Z7: Főételek: Zöldségekből és diófélékből készült ételek, melyeket főételként lehet fogyasztani. pl. 

  • Cukkini spagetti: Cukkiniből kézi hámozóval, spirelli vágókéssel készített vékony csíkok különböző mártásokkal, szószokkal.
  • Fasírtok: zöldségekből és olajos magokból készült aszalványok, melyeket salátával, zöldségekkel kínálunk.
  • Rakott zöldségek: Különleges zöldség rakottas, melyben a  dióféléből és zöldségekből készült rétegek váltják egymást a teljes íz-harmónia megtartásával.
  • Itt lehet megtalálni a kedvenc ételünket a nyers pizzát, melyet sokféle változatban készítünk.

Z8-Z9: Édességek: gyümölcsökből és olajos magokból készült finomságok, amelyekkel lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheted magad. Liszt, tojás és tejtermék nélkül, sütés nélkül készülnek, egészségesek és finomak.

Z10: Aszalványok: Teljesen kiszárított "kenyerek", krékerek, műzlik, műzli-szeletek, melyek hűvös, száraz helyen több hétig eltarthatóak. Teljesen ki vannak szárítva, így az étvágyunkat gyorsan csillapítják egy pohár tiszta vízzel együtt!